O POHÁR MĚSTA BRNA 2020

O POHÁR MĚSTA BRNA 2020

V neděli 8.3.2020 v brněnské hale TJ TESLA na Lesné proběhla další motivační soutěž v Taekwon-Do ITF. Účastnilo se celkem 120 závodníků z Lipníku nad Bečvou, Olomouce, Šternberku, Třebíče, Hodonína a domácího Brna.

Soutěžilo se ve všech věkových skupinách v disciplínách TUL, MATSOGI, souboje s pěnovou tyčí, kopy na rychlost a také ve dvou nových disciplínách kop dollyo chagi do výšky a kop twimyo nomo chagi přes překážku. Poslední disciplína byla pouze pro seniorskou kategorii v matsogi „BEST OF BEST“ bez rozdílu váhy a technického stupně, kde bylo celkem 16 závodníků. Vítězem byl Tomáš Ondráček z Brna, kdy ve finále porazil těsně Martina Friedla a obhájil tak, loňské vítězství. Celá soutěž probíhala systémem „každý s každým“ a pro závodníky to bylo velkou motivací, že každý mohl mít více startů ve všech disciplínách.

Velké poděkování patří hlavnímu rozhodčímu Michalu Kobylarzovi, že zvládl celou soutěž bez žádného zdržování a všem rozhodčím za objektivní rozhodování v zápasech. Díky také Tomáši Tauferovi za výsledkový servis a všem pořadatelům s přípravou celé soutěže.

 

 

 

Nejúspěšnější školy:

1.místo                Škola TAEKWON-DO CLUB BRNO ITF

2.místo                KOGURYO Třebíč

3.místo                Škola TAEKWON-DO CLUB BRNO ITF – pobočka Hodonín

Během pár dní budou zveřejněny celkové výsledky všech disciplín…

Už teď se těšíme na další ročník soutěže.

Libor Macháň

Hlavní pořadatel soutěže

      

Naši partneři

Partneři